vineri, 30 mai 2008

Mergem inainte in ritm de tobe! - Ziua 2

Salut bucurestenii in the street!

Am avut prima mare parada astazi, Le Lacher de Violons, in care o trupa de chitaristi, tobosari si animatori au cules oamenii din Piata Unirii si pana la Constitutiei, unde violonistii au fost plimbati cu macaraua pe deasupra spectatorilor.



Acesta din urma, in numar imbucurator de mare, a primit foarte bine si spectacolele de strada de dinaintea paradei - pompierii nebunatici care descopera cauza defectiunii ca fiind un "pui stricat" :) si trupa de 'luptatori cu panglica'.



In Piata Unirii am avut o domnisoara luata pe sus de turistii rataciti in cautarea Parisului, iar manifestarea pentru Eliberarea Inconstientului si a porcului din noi (how appropriate, nu?) a incins spiritele.





Maine va asteptam pe acelasi traseu - Piata Unirii catre Piata Constitutiei - la o alta parada, de data asta cu animale in marime naturala (din panza, though), iar in Piata Constitutiei avem un spectacol foarte plin de inteles, despre copacul Ginko Biloba care a inverzit din nou la 2 saptamani dupa dezastrul de la Hiroshima.

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu: